25.11.16

Noortekeskuste ühine ettevõtmine

Maailmapäev toimus koolivaheajal koostöös Kohila Avatud Noortekeskuse, Hageri Avatud Noortekeskuse ja Prillimäe Teabetubaga. Maailmapäeva toimumist toetas MTÜ Mondo Välisministeeriumi arenguabi vahenditest.

Maailmapäeval käis meil külas MTÜ Noortevahetuse Arengu Ühing EstYESist Kaidi Ojasoo, kes rääkis noorte võimalustest.

Pärast seda toimusid töötoad, vastavalt riigile oli oma teema. Aafrikas tehti helkureid ja kui need on maha müüdud, siis raha annetame MTÜ Mondo kaudu nende aidatavate sihtriikide heaks. Lisaks sai Aafrika töötoas kaunistada end hennamaalinguga, mida tegi Aljona Vinogradova. Ukrainas õpiti tantsu vabatahtlik Anzhelika juhendamisel. Sitsiilias tehti pitsat. Prantsusmaal jõime Fair Trade kakaod ja rääkisime Fair Trade toodetest, mis need endast täpsemalt kujutavad. Hispaanias saime õppida hispaania keelt ja vaatasime, kui hästi keegi kaarti tunneb. Moldovas saime fimost ehteid meisterdada.

Lisaks toimus ka viktoriin, kus pidi ära tundma mis riigile lipp kuulub. Kogu päev möödus lõbusas meeleolus. Suur suur aitäh noortele, kes võtsid osa sellest vahvast multikultuursest päevast! Järgmise korrani!

Fotode autor on Annabel Vinnal. Kui sa pilte kasutad või jagad, ole hea, anna teada, kes pildi autor ka on.

VAATA KÕIKI UUDISEID