07.06.17

Maailmahariduse suvekool – kriitiliselt meediast

Traditsiooniline kolmepäevane Mondo maailmahariduse suvekool õpetajatele ja noorsoo­töötajatele toimub 21.-23. augustil 2017 Võsul. Sel korral on fookuses meedia kriitiline kirjaoskus.

Suvekoolis arutame, kuidas mõjutab meedia meie maailmapilti ning õpime tuvastama sotsiaalmeedias ringlevaid libauudiseid. Suvekoolile omaselt ei puudu ka dokumentaalfilmiprogramm ning kultuuri­programm lõbus-kasulike tegevustega. Külalistena on kohal ka eksperdid/ õpetajad/ noorsoo­töötajad Lätist, Leedust ja Soomest ning seetõttu on osa programmist ka inglise keeles. Vajadusel korraldame tõlke eesti keelde.

Osalema ootame 35 õpetajat, noorsootöötajat ning meediatudengit ning registreerumine on avatud kuni 30. juunini. Kõik huvitatud õpetajad on teretulnud. Eriti ootame aktiivseid uusi õpetajaid ning koole, kes pole veel Mondo maailmaharidus- ning koolituskeskuse koolitustel osalenud. Kes juba suvekoolist, noorte talvekoolist või õpetajate kevadkoolist on osa võtnud, neil palume kaasa kutsuda vähemalt ühe kolleegi, sest õlatunne tuleb sügisel koolisiseselt taas kasuks.

Suvekooli osalustasu õpetajatele ja noorsootöötajatele on 35€, tudengitele 15€. UNESCO ühendoolidele on osalemine tasuta. Palume kõigil soovijatel täita elektrooniline registreerumisvorm. Osalejatele korraldatakse tasuta transport Tallinnast Võsule ja tagasi.

Vaata ka plakatit!

Lisainfo: mai.aasjoe@mondo.org.ee, 5540459

Suvekooli rahastavad Euroopa komisjon läbi Kodanike Euroopa programmi #BetterNewsMedia projekti ning Eesti Välisministeerium arengukoostööks ette nähtud vahenditest MTÜ Mondo maailmahariduse projekti raames.

VAATA KÕIKI UUDISEID