12.03.23

Maalikunstnik aitab noortekonkursiks ette valmistada

22. märtsil 2023 toimub noortele töötuba kunstnik Marita Liivakuga, kes aitab ette valmistada Mondo noortekonkursil osalemiseks.

Kuidas jõuda ühest tundest või kogemusest esimese pintslitõmbeni paberil ja lõpuks teoseni, mida oled valmis ka teistega jagama?

Virtuaalsel inspiratsioonikohtumisel avab maalikunstnik Marita Liivak oma loomeprotsessi teekonda. Töötoas kuuleme, kuidas isiklik kogemus ja tunne on aidanud luua kunstiteoseid ning kujundada kunstniku käekirja. Saame teada, mis rolli mängivad siin ülemaailmsed kriisid ja kuidas looming saab aidata olla osa lahendusest. Küsime, kuidas oma teosega pihta hakata.

Marita mõtted ja isiklik lugu annavad kindlasti inspiratsiooni ka neile, kes ei plaani Mondo noortekonkursile esitada maali või joonistust, vaid näiteks luuletust, videot, esseed või midagi muud. Tema sõnum on sügav ja kehtib ühiselt kõigile, kes otsivad viise ennast läbi loomingu väljendada.

Töötuba kestab 60 minutit ning toimub Zoom keskkonnas, seega saavad liituda huvilised üle Eesti. Pane end kirja siin ja saadame sulle töötoa lingi.

Mondo noortekonkursi “Teated tulevikuks” tööde esitamise tähtaeg on 15. mai 2023. Rohkem infot ja huvi registreerimine toimub Maailmakooli veebis.

Töötuba toimub Mondo noortekonkursi raames MTÜ Mondo projektist „Maailmaharidus lasteaiast gümnaasiumini; Eesti panus kestliku arengu eesmärkidesse” raames, mida toetab ESTDEV – Eesti Rahvusvahelise Arengukoostöö Keskus.

VAATA KÕIKI UUDISEID