E-külalistund. Triinu Ossinovski "Kuidas läbi arengukoostöö paremat maailma luua?"

Selles e-tunnis tutvustab Triinu Ossinovski, millistes riikides Eesti arengukoostööga tegeleb ja kuidas erinevad osapooled sellesse panustavad. Kuuleme, mida täpsemalt teeb Mondo, et aidata kaasa globaalse ebavõrdsuse vähendamisele. Tunni lõpus räägib Triinu, milliseid oskuseid ja teadmisi on vaja omandada, et sellesse põnevasse ja rahvusvahelisse valdkonda ühel päeval tööle tulla.

Triinu Ossinovski on MTÜ Mondo juhatuse liige, humanitaarabi ja arengukoostöö suuna juht. Triinu on Mondoga seotud alates 2014. aastast, mil ta viis ellu Mondo Birma-suunalisi arengukoostöö projekte. Alates 2020. aasta sügisest arendab ta juhatuse liikmena Mondo humanitaarabi ja arengukoostöö suundi.

E-külalistund on mõeldud 7.-12. klasside õpilastele ja selle juurde on loodud õppematerjalid. Kutsume teid loengut kuulates esineja märguande peale video pausile vajutama ning paluma õpilastel teha u 5-10 minutiline grupiarutelu.

Tunnikava

Tööleht

Tagasi Kooli külalistund valmis MTÜ Mondo projektist „Maailmaharidus lasteaiast gümnaasiumini; Eesti panus kestliku arengu eesmärkidesse”, mida toetab ESTDEV – Eesti Rahvusvahelise Arengukoostöö Keskus.

Tagasi