15.01.18

“5800 kilomeetrit koolini”: tasuta filmilinastus koolidele

Hea õpetaja!

Kas oled kunagi oma õpilastega arutanud, kui erinevad võivad olla maailma eri paigus elavate laste koolikogemused? Tule oma klassiga 24. jaanuaril kell 12.30 kinno Artis filmi “5800 kilomeetrit koolini” tasuta linastusele ja arutame koos!

Linastusele järgneval arutelul osalevad näitlejanna Elina Reinold ning MTÜ Mondo esindajad Johanna Helin ja Ave-Marleen Rei. Arutelu orienteeruv lõpp on kell 14.00.
Filmi sisust: 
Eesti poiss Jakop on 8-aastane ja käib 2. klassis. Ghana Kongo küla poiss Richard on aga 10-aastane ja käib 3. klassis. Kahe poisi koole lahutab linnulennult 5800 kilomeetrit. Kui suur on aga vahe Eesti ja Ghana koolilaste võimaluste ning unistuste vahel? MTÜ Mondo vahendusel Richardi kooliteed toetav näitleja Elina Reinold käis koos poja Jakopiga vaatamas, kuidas õpib orvuks jäänud Richard ja kuidas käib keskkoolis Linda, kelle ema on kohalik nõid. 
Film sobib vaatamiseks kõikidele vanuserühmadele. 

Palun registreerige oma klassi osalemine siin. Saalis on 180 kohta ja saali täitumisel registreerimine lõppeb. 

Kui Sa ei saa oma klassiga Artisesse tulla, aga tahaksid oma õpilastega filmi siiski vaadata, korralda jaanuari kuu jooksul linastus oma koolis. Mondo saab omalt poolt laenutada filmi ja katta väikeses osas korralduslikke kulusid. Filmiseansi korraldamissoovist anna palun teada terje@mondo.org.ee.

VAATA KÕIKI UUDISEID