Generaator

Generaator (või hellitavalt Genekas) on ettevõtmine, mille eesmärgiks on noortelt noortele vahendada ja koondada kõige ägedamaid, vingemaid ning meeliülendavaid ideid, projekte, koolitusi, vabatahtliku töö pakkumisi jne, mis arendavad, harivad, on hea ajaveetmisvõimalus ning peale selle teostatavad vähese raha eest. Toome Sinuni pakkumisi nii meie omast Eestist kui ka teisest maailma otsast.

Usume, et noortes on väge olla meie ühiskonna idee- ja mõttegeneraatorid.

Seisame hea (noorte) mitteformaalse õppe, maailmahariduse ja vabatahtlikkuse populariseerimise eest. Meie arvame, et õppimine ei pea olema igav, vaid PÕNEV ja FUN. Anname endast parima, et see põnevus ka just Sinuni tuua, sest Sinus peitub VÄGI, mis paneb maailma pöörlema!

Generaator tegutseb Tartus, 2014 aasta aprillist septembrini.

Facebooki leht

aktsioon.generaator@gmail.com

Tegijad:

gjh-150x150

Madli on naerusuine ja entusiastlik ämmaemanduse eriala esmakursuslane, kes üritab tükk tüki haaval maailma parandada. Tema suurim kirg on kahtlemata vabatahtlikkus, millega ta on tegelenud nii Eestis kui ka mitmel korral kaugel piiri taga. Lisaks pakub talle väga huvi mitteformaalne haridus ja aktiivõpe. See šokolaadisõltlane usub,et meis kõigis on väge, et maailma muuta ning ta loodab, et Generaator on algus millelegi väga ägedale ning võimsale.

Madle on rõõmus ja aktiivne neiu, kes õpib Tartu Ülikoolis ajakirjandust. Ta usub, et maailma saab pisutki parandada kas või siira naeratusega, rääkimata siis suurtest tegudest. 

Madlepilt-150x150

Tema silmad paneb särama vabatahtlikkus – kas saab olla paremat tunnet kui see, et midagi on sinu südamest tulnud jõuga ilusamaks saanud? Lisaks arvab neiu, et tänapäeva ühiskonnas on üha olulisemal kohal aktiivõpe ning inspiratsiooni tegudeks võiks leida pigem reaalsest maailmast kui arvutist või nutitelefonist. Iga hetk on elamist väärt, elagem seda siis täiega.

Ahjaa, üle kõige armastab Madle mustikaid.

Назад