20.12.19

Tule meediakirjaoskuse ja julgeoleku teemalisele seminarile BFMis!

Ootame ÜRO matke ja teisi kestliku arengu huvilisi õpilasi ja õpetajaid ingliskeelsele seminaripäevale Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudis 20. jaanuaril 2020. Seminaril käsitletakse selliseid teemasid nagu meedia vastutus vastuoluliste globaalsete teemade käsitlemisel ja naiste roll rahutagamises ja konfliktide rahumeelses lahendamises. 

Päeva lõpus toimub maailmapäevade ja õpilaskonkursside 2019 auhinnatseremoonia ja võitjate väljakuulutamine. 

Osalema on oodatud õpilased vanuses 15-19 ja nende õpetajad. Seminar on tugevalt soovituslik õpilastele, kes tunnevad huvi selle õppeaasta ÜRO matke programmi vastu ning eriti neile, kes soovivad osaleda ÜRO Naiste Staatuse Komisjoni töös (UNCSW, teema “Ensuring Active Participation of Women in Peacebuilding and Conflict Resolution”) või esindada ÜRO matkel rahvusvahelisi meedia väljaandeid (INTERNATIONAL MEDIA REPRESENTATIVES, teema “Responsibility of Media in Reporting Controversial Global Issues”). Aukülalistena on oodatud koolid, kes korraldasid 2019. aastal maailmanädalat ning õpilased, kes esitasid oma uurimis- või praktilised tööd MTÜ Mondo õpilaskonkursile.

Üritus toimub inglise keeles. Seminaril pakume lõunat ja suupisteid, eridieedi puhul palume sellest korraldajatele teada anda. Väljastpool Tallinna tulevatel koolidel on võimalik küsida transpordikulude kompensatsiooni korraldajate poolt. Päev algab kell 10.30 ja lõppeb kell 17.00.

PÄEVAKAVA ja  ASUKOHT

Registreerimise tähtaeg on 16. jaanuar 2020 või kuni kohti jätkub. Palume kõigil osalejatel registreerida ennast ühekaupa SIIN.

Rohkem infot UNESCO ühendkoolide koordinaatorilt: unescoschools@mondo.org.ee

Seminar toimub ÜRO matke 2020. aasta programmi raames projektist “Media literacy and debating skills training for youth workers and students”, mida toetab Ameerika Ühendriikide Suursaatkond Eestis.

VAATA KÕIKI UUDISEID