27.08.20

Osale UNESCO ühendkoolide aastakonverentsil 25. ja 26. septembril veebis

Eesti UNESCO ühendkoolide aastakonverents toimub 25. ja 26. septembril 2020. aastal veidi teistmoodi – veebis!

Selleks, et korraldajad saaksid paremini üritust planeerida, palume oma osalusest teada anda hiljemalt 21. septembriks SIIN.

Ootame osalema kõiki võrgustiku liikmeid ja liitumisest huvitatud haridusasutuste koolijuhte, õpetajaid ja õpilasi.

Konverentsi mõnusat kohalolutunnet saab tekitada ka koolisiseselt. Soovitame osalejatel koguneda ühte suuremasse klassiruumi, kus on piisavalt ruumi hingata, hea õhutatavus ja toimiv esitlustehnika (ekraan, kõlarid, veebikaamera, mikrofon).

  • 24. septembriks saadame koolidesse konverentsiks vajalikud materjalid: UNESCO ühendkoolide võrgustikku kuulumist tõendavad infotahvlid ja keskkonnasõbralikud maiused, et saaksime koos pidulikult vana õppeaasta tegevusi meenutada ja uut õppeaastat alustada.
  • 25.09 (kl 9.00-14.30) keskendume kogemuste jagamisele, suhete loomisele ja tulevikuplaanide visandamisele ning kaasame nii koolijuhte, õpetajaid, kui ka õpilasi, aga ka sõpruskoole välismaalt. Täname aktiivseid tegutsejaid ning jagame koolidele UNESCO ühendkoolide võrgustikku kuulumist tõendavad infotahvlid.
  • 26.09 (9.00-14.30) sukeldume töösse koos õpetajatega – arutame, millised on koostöö rõõmud ja valud ning mõtleme, milliste tegevustega teineteise tööd toetada saame.

Täpsema päevakava ja tehnilised juhised veebikonverentsil osalemiseks saadame osalejatele hiljemalt 18.septembriks, et kõigil oleks aega vastavad programmid arvutisse laadida ja neid testida.

Anna oma osalusest teada hiljemalt 21. septembriks SIIN. Lisaküsimusi ootame aadressil: gedy.matisen@tartuloodusmaja.ee

Tahad rohkem teada UNESCO ühendkoolidest? Lisainfot leiad võrgustiku lehelt või meiliaadressilt unescoschools@mondo.org.ee. 

VAATA KÕIKI UUDISEID